FAQ

Vraag & Antwoord

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je zeer snel en correct een professionele website kunt maken en kunt onderhouden.

Bij Betaalbaar Webdesign zijn we door onze jarenlange ervaring experts in WordPress. Dit laat ons toe om op zeer korte termijn een perfect geoptimaliseerde website te bouwen. 

Ja dat kan.
Enkel voorbeelden wat mogelijk is.

 • Een reservatieprogramma om je klanten en bezoekers via de website afspraken te laten vastleggen.
 • Een reviewsysteem waarop klanten een beoordeling achter kunnen laten over je geleverde diensten.
 • Een chatmodule waarmee klanten live contact met jou kunnen opnemen. 
 • Een nieuwsbrief pop-up waarmee je e-mailadressen verzamelt.

Bij de aanvraag gaan wij steeds op zoek naar de best mogelijke oplossing. 

Voor het ontwerpen van logo’s en flyers of ander grafisch materiaal werken we samen met een professionele partner. Die zorgt voor een ontwerp dat perfect past bij de huisstijl van je onderneming. 
Je ontvangt alle nodige bestanden in verschillende afmetingen (web- en drukklaar). Vraag naar de prijzen voor bijvoorbeeld een logo, flyer ontwerp et cetera.

 1. Stuur ons een offerte aanvraag via contactformulier. 
 2. We zullen u terug contacteren via e-mail of telefoon.
 3. We overlopen alles zodat zowel voor u als voor ons alles duidelijk is.
 4. De overeenkomst wordt ingevuld en facturatie wordt opgemaakt. De factuur wordt betaald.
 5. We starten met de werken en bij snelle communicatie kan de website af zijn binnen de 2 weken.
 6. De website wordt bij tevredenheid van klant afgeleverd.
 7. U krijgt een login.
 8. U krijgt een filmpje aangeleverd via Wetransfer om zelf dingen zoals tekst/foto’s.. te kunnen aanpassen.

Onze websites staan op een snelle Online cloud VPS Server met een Belgisch IP adres.

Van zodra de klant zijn factuur ontvangen heeft dient de betaling binnen de 15 dagen voldaan te worden via overschrijving. Op de factuur staat het rekeningnummer en mededeling.

Betaalbaar Webdesign heeft een uitgebreide ervaring met WordPress en we staan dan ook garant voor een professionele werking met de nodige optimalisaties voor een kant en klare website.

We zorgen er dus voor dat de lay-out, inhoud en afbeeldingen – door jou aangeleverd – correct geïnstalleerd worden en dat deze zonder problemen werken.

Als garantie geven we minimaal 1 revisie. Deze kun je tot 1 maand na de oplevering gebruiken om een wijziging door te geven. 

*Bij het ontwerp van een logo of drukwerk, bekijken we hoe de huisstijl moet worden opgemaakt. We gaan vervolgens aan de slag om een voorstel uit te werken. We garanderen een ontwerp en blijven dit aanpassen tot u volledig tevreden bent.

De website en webshop pakketten bevatten voor het 1e jaar (Start account/domeinnaam t.e.m. 12 maanden) webhosting, website of webshop opmaak en domeinnaam (.BE) inbegrepen in de aankoopprijs.

De daaropvolgende jaren betaal je afhankelijk van gekochte pakket de verlenging voor de hosting en domeinnaam met support inbegrepen. (aanpassingen of updaten van de website).

Bij het jaarlijks verlengen van de diensten krijgt de klant 6 weken op voorhand een factuur die voldaan moet worden binnen de 14 dagen.

Bij niet-betaling kan Betaalbaar Webdesign niet verantwoordelijk gesteld worden voor een uitschakeling van de diensten, onbereikbaarheid van webhosting en domeinnaam.

Een klant kan het beheersysteem van zijn website bereiken via smartphone, pc en tablet.

Dit kan via een link zoals dit voorbeeld: www.mijnwebsite.be/inloggen111

Op deze manier kun je berichten, foto’s en blogposts toevoegen aan de website.

Indien er extra opties aanwezig zijn (kalender, evenementen, contactformulieren) dan kun je deze ook bereiken via de link van het beheersysteem.

Andere functies kunnen uitgeschakeld zijn om een goed verloop van de website te bewaren.

Plugins en andere belangrijke instellingen kunnen om veiligheidsredenen onbereikbaar zijn.

Betaalbaar Webdesign staat het hele jaar in voor de updates van de website, dus hier moet jij als klant geen tijd of werk in investeren.

Er wordt altijd medegedeeld aan de klant dat zijn log-in een goede wachtwoord sterkte moet hebben voor de beveiliging van de website te waarborgen.